Coöperatie Glasvezel Fluch

De exploitatie van het glasvezelnetwerk wordt verzorgd door Coöperatie Glasvezel Fluch. In de coöperatie zijn alle belanghebbende partijen vertegenwoordigd. De exploitatie van het glasvezelnetwerk door de coöperatie is een eerste stap naar verdere verglazing van de regio. In samenspraak met de gemeente Achtkarspelen formuleert de coöperatie de strategische koers voor de verdere uitbouw van het glasvezelnetwerk.

Wie hebben straks Fluch internet

Fluch rolt in eerste instantie een digitale infrastructuur op basis van glasvezel uit naar bedrijven in Surhuisterveen. Op de interactieve kaart op de home-pagina vindt u de bedrijven die zich al hebben aangemeld. Dit glasvezelnetwerk vormt de springplank naar verdere ‘verglazing’ van Surhuisterveen en de gemeente Achtkarspelen.

Gemeente Achtkarspelen

logo_achtkarspelenFluch heeft in de gemeente Achtkarspelen een doortastende samenwerkingspartner gevonden. De gemeente Achtkarspelen erkent het belang van een toekomstbestendige, digitale infrastructuur op basis van glasvezel en faciliteert Fluch bij de totstandkoming en verdere uitbouw van het glasvezelnetwerk. Een gedeelde sociaal economische visie en de ambitie om de gehele gemeente te verglazen, maken dat het samenwerkingsverband reeds zijn eerste vruchten heeft afgeworpen.

Aangesloten worden op het glasvezelnetwerk van Fluch

Wilt u met uw bedrijf aangesloten worden op het glasvezelnetwerk van Fluch? Vraag dan nu een aansluiting aan en profiteer van de voordelen die glasvezel internet u biedt. Wacht niet te lang. Doch it goed en doch it Fluch!

Fluch

Fluch is Fries voor vlug, snel of gauw. Of zoals we soms in de Fryske Wâlden zeggen: ‘as de bliksem!’ Fluch is daarmee de passende naam voor de coöperatie die zich bezig houdt met de exploitatie van het glasvezelnetwerk in Surhuisterveen.

Contact

Coöperatie Glasvezel Fluch
Lauwersweg 9
9231 GR  Surhuisterveen
Achtkarspelen (Friesland)
info@fluch.nl

Aansluiting aanvragen

Wilt u, net als vele andere bedrijven in Surhuisterveen, ook aangesloten worden op het glasvezelnetwerk van Fluch? Vraag dan nu een aansluiting aan en profiteer van de voordelen die glasvezel internet u biedt. Doch it Fluch!